startoftext

In de meeste gevallen bemanningen distributeurs hebben vrijwel dezelfde problemen en met de verspreiding van distributiebedrijven, is dit een probleem voor de distributiebedrijven zelf geworden. Ze worden gedwongen om een ​​elektricien om deze problemen aan te pakken of lijden onder het verlies van contracten met klanten die vertrouwen op de distributie bedrijven om hun voeding soepel te huren.

Om geld te besparen op het leveren van de elektrische distributiebedrijven in de nutsbedrijven hebben set minimumnormen voor deze diensten. Distributeurs moeten in staat zijn om stroomstoringen en de bescherming van hun elektrische distributiesysteem door de volgende dag af te handelen. Het is belangrijk om de elektrische distributeurs up and running zo snel mogelijk, zodat reparaties uitgevoerd kunnen worden en het distributiesysteem kan blijven om elektriciteit te leveren te krijgen.

De sleutel tot het veilig macht te herstellen naar een distributie lijn is proactief mee om te gaan. De beste methode om te zien of een uitkering lijn werkt niet naar behoren is op zoek naar een breker of afsluiter schakelaar met een beschadigde stekker op. Zonder de juiste vermogen aan de macht staken doorstromen van de distributielijnen als het nut moet sluiten de stroom naar de verdeling.

De belangrijkste control panel is waar u deze informatie kunt vinden. Elke macht distributie bedrijf heeft zijn eigen control panel en het is aan jou om te weten welke is gebroken. Ze bevinden zich meestal ergens uit de weg en het meest waarschijnlijk in de kelder waar ze vaak worden achtergelaten in verval of ongebruikte vanwege een gebrek aan mensen die willen om ze te onderhouden.

Elektrische vertegenwoordigers Distribution kan het niet maken om het control panel in de distributie lijnen, om informatie over stroomstoringen op de hoofdverdelers geven. Dit is vanwege de veiligheidsmaatregelen neemt het bedrijf met potentiële macht rampen. Ze hebben altijd hun belangrijkste control panel zich op een veilige plek, zodat er geen noodzaak om te dicht bij het te krijgen.

De beste tijd om ze uit te zenden om te controleren op de distributie telefooncentrale is wanneer het voor het eerst zijn macht terug krijgt. De warmte kan het panel om te beginnen met het smelten veroorzaken. Dit is een risico dat niet moet worden genomen, zodat de verdelers niet hoeven te proberen om het probleem zelf aan de slag.

Het feit dat niet alle elektrische componenten er reparaties nodig. De meerderheid van de residentiële lijnen zullen niet worden gerepareerd en met de juiste deel kan elke elektrische distributeur in de Verenigde Staten voort te zetten om stroom te leveren aan woningen.

Een goede distributeur daadwerkelijk zal werken met het hulpprogramma om een ​​restauratieplan dat de klant tevreden houden en op te slaan het distributiebedrijf geld te ontwerpen. Om te werken met hulpprogramma's is iets dat de distributiebedrijven regelmatig zou moeten doen. Zij moeten ook zeer worden opgeleid, zodat ze kunnen werken aan complexe distributielijnen die meerdere componenten of schakelaars.

Het laatste wat een bedrijf nodig is om de macht van haar klanten te nemen. Of ze nu de macht te verliezen als gevolg van een directe brand of een ongeval, zal een goede distributeur aan de behoeften van de klant luisteren en bedenken een oplossing om hen te helpen. De meeste mensen zijn erg dankbaar dat ze vonden een bedrijf dat zal met hen samenwerken om de macht te herstellen in een tijdige wijze.

Er zijn vele malen dat u een distributielijst lijn die aandacht vereist zullen tegenkomen. Onthoud altijd dat uw lokale energiebedrijf werkt hard om u te voorzien van elektriciteit. Doe uw deel door contact met hen en hen te vragen voor de hulp die u nodig heeft.

Electrical Distribution Company en de elektrische componenten