Dit betekent dat de benen naar voren worden gebracht en vervolgens naar voren worden geduwd zodat de benen evenwijdig aan de grond zijn. De armen worden naar voren gebracht en vervolgens op het hoofd naar beneden gebracht. Dit duwt de benen naar voren zodat het hele lichaam naar voren wordt geduwd, wat betekent dat het niet nodig is om de armen te buigen en te strekken om de trap te geven.

Er is vol vermogen nodig om een ​​Geri te voltooien. Het doel van deze techniek is om een ​​slag af te leveren die sterk genoeg is om het bot te breken. Zelfs de sterkste studenten zijn niet in staat om met veel kracht een volledige trap te gooien en een volledig effect te hebben. Ze moeten erop gericht zijn het lichaam in een soepele beweging te houden en het volledige gewicht van het lichaam tijdens de zwaai te behouden.

Karate Kick is een geweldige vorm van krijgskunst training vanwege de vele technieken die bij deze kick worden aangeleerd. De studenten zullen alle verschillende vormen van deze krijgskunst leren gebruiken, zoals de shiatsu-kick en de karatekick. Deze technieken worden in Karate op veel manieren gebruikt.

Er worden veel technieken aangeleerd voor de shiatsu-kick en de karate-kick. Studenten leren hoe ze een plak kunnen nemen met de shiatsu-kick en ze leren hoe ze de shiatsu-kick op veel verschillende manieren kunnen gebruiken. Het is ook bekend dat vechtsporten zoals Tai Chi deze trappen gebruiken, evenals Karate.

Sommige van de traptechnieken in Karate kunnen ook worden geleerd in vechtsportlessen. Enkele van de vechtsporten die kicks gebruiken, zijn kungfu, taekwondo en kungfu-karate. Ze kunnen ook worden geleerd door middel van karatelessen.

Vechtsporttraining kan studenten een uitstekende manier bieden om hun trappen te leren gebruiken. Het is een uiterst effectieve manier om de benen, schouders, ellebogen, knieën en voeten te versterken. Dit is de perfecte manier om de kracht te ontwikkelen die nodig is om een ​​kick in een gevecht uit te voeren. Karate-kick leert studenten ook geduld en gratie te hebben onder druk.

.