Bouwkosten Nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning Kost Methoden

In dit artikel zullen we een kijkje nemen op de administratieve verwerking van alle Nieuwbouwwoning kosten. Dit geeft u een idee van de exacte cijfer betrokken en zal u toelaten om te weten waar je kosten kunnen snijden.

De volgende methoden zijn gebaseerd op Nieuwbouwwoning kosten: percentages, korte-termijn en lange termijn kostenberekening. Voor het doel van de discussie, worden de korte termijn kostenberekening gepresenteerd. Ze worden echter alleen toegepast op vaste kosten zoals vaste infrastructuurkosten of definitieve exploitatiekosten.

De eerste methode is de som van de bouwkosten te identificeren. Het is belangrijk om duidelijk te zijn over de totale kosten van de bouw voor het plegen van het werk te zijn. Wanneer u zich verbinden aan een project, gaat u akkoord met een bepaalde hoeveelheid geld te besteden aan de bouwkosten. Dit betekent dat u akkoord gaat met dit specifieke bedrag te betalen, zonder enig idee van hoeveel u zult doorbrengen op andere kosten voor de bouwwerken.

De tweede methode is de som van bouwkosten identificeren gedurende een bepaalde periode. Naast de vaste kosten, zijn ook variabel posten die toenemen of afnemen naarmate het project vordert. De variabele kosten zijn inclusief arbeid, materialen en overheadkosten.

De derde methode is om de totale som van het kapitaal kosten te identificeren gedurende een bepaalde periode. Ook deze methode op basis van vaste kosten en de sommen die worden toegewezen kunnen veranderen. Meestal zijn deze vaste kosten zijn overeengekomen in het begin van het project, maar soms veranderen ze in lijn met de ontwikkeling van het project.

De vierde methode is het percentage van de bouwkosten die onder winst identificeren.