De afstand van de tegels moet ongeveer zes inch uit elkaar.

U kunt elk type van hardhouten vloeren die je hebt tot rond het huis te gebruiken. Echter, veel mensen de voorkeur aan hardhouten vloeren te kiezen, omdat het gemakkelijker is om te snijden, meten en correct te installeren dan enig ander type vloer. Als u niet beschikt over een rechte rand te gebruiken voor uw snijwonden, zult u merken dat uw bezuinigingen uiteindelijk op een hoek, die een soort van nivellering kwestie zal veroorzaken, vooral als het hout is erg dun. Om dit probleem te voorkomen, veel mensen willen gebruiken lamineren, dat is gewoon een proces van het plaatsen van grote stukken hout bij elkaar op een zodanige wijze dat de vloer gemakkelijk kan worden genivelleerd zonder de noodzaak voor rechte randen.

Lamineren is een populaire methode, omdat het u toestaat om het even welke grond die je niveau, ongeacht hoe dik de vloer is. Als u liever gebruik hardhout, zult u ook in staat om uw houten vloeren laminaat, maar je moet het lamineren materiaal zorgvuldig te kiezen.

Veel bedrijven bieden laminaatvloer, dat is eigenlijk een soort houten afwerking die wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. Echter, als u gebruik maakt van een laminaatvloer product om uw houten vloeren laminaat, kunt u verwachten een beetje meer geld te betalen voor deze optie, en er is geen garantie dat het lamineren zal maximaal de tijd.

Als u tegelvloeren, moet u ervoor zorgen dat je ze niet tijdens het lamineren proces niet beschadigen. Je moet wax gebruiken onder de lamineren methode en ervoor te zorgen dat je niet de vloer bederven wanneer de was wordt toegepast.

Tenslotte is het belangrijk te onthouden dat het lamineren vereist een professionele arbeider aan het werk goed af te ronden. Als je wat geld wilt besparen, kunt u een soort van laminaatvloeren die is voorbehandeld voor hoge vochtigheid te kiezen, en dit zal een stuk minder duur dan het lamineren zijn.

.