U kunt maken zoveel energie als je wilt voor gratis, of u kunt ruilen voor een bepaalde hoeveelheid energie. Afhankelijk van wat je in huis te hebben, zal de hoeveelheid energie die u kunt opslaan op een bepaald moment, en de aard van uw energieverbruik ook van invloed op de prijzen van deze. Houd er rekening mee, dat de prijs van energie is vluchtig, dus je moet bereid zijn om uw plannen te veranderen omhoog te zijn als ze plotseling veranderen.

Dus wat voor soort dingen die je moet gebruiken voor uw zonnepanelen? Hieronder is een lijst van enkele van de meest populaire opties.

Groter formaat batterijen: Ik heb het niet over het kopen van de kleinste in de winkels. Ik heb het over kleinere batterijen die u kunt monteren op uw huis en bewaar uw vermogen ligt om te gebruiken in de avond wanneer u wilt uw verlichting te voeren.

Groter formaat zonnepanelen: Dit zijn wat je gaat gebruiken als je verwacht extreem veel zon. Bijvoorbeeld, een enkele zonnepaneel gemonteerd op de top van uw dak is perfect voor het geven je genoeg kracht om alle verlichting en apparaten draaien in uw huis.

Hogere-aangedreven ones: Dit zijn degenen die veel energie aan de macht vereisen. Zoals, een zonnepaneel dat tot produceert 400 watt aan vermogen zal hebben behoefte aan een paar uur direct zonlicht voordat het genoeg energie kunnen produceren om te draaien.

Zoals u kunt zien, kan een goede Zonnepaneel nemen veel tijd en werk. Maar als je deze dingen in gedachten te houden, krijgt u de extra geld je nodig hebt om een ​​goede te kopen.

Nu weet je hoe je goede Zonnepanelen bouwen. Als je merkt dat je aan het eind van de dag en je bent geen geld meer, gewoon online gaan en vinden van een bouwer die in staat zijn om uw panelen te bouwen voor u gratis zullen zijn!

.