Zelfs als ze geen advies, dit is waarschijnlijk een goed uitgangspunt te bieden.

Adverteren op een bus of trein komt meestal neer op het verkrijgen van de juiste vorm van reclame voor uw doelgroep. Als je probeert om vrouwen te bereiken, bijvoorbeeld, wilt u misschien advertenties waarin reclame voor badpakken of parfum te gebruiken. Als je probeert om een ​​overwegend minderheid bevolking te bereiken, moet u om uit te vinden welke demografische de advertentie is gericht op.

Het kan effectiever zijn om te proberen om iemand die je heel goed weet te bereiken. Als je een goede vriend die houdt van reizen per bus of trein, misschien kan je haar te benaderen over een advertentie voor badpakken.

Natuurlijk, moet u uw advertentie zorgvuldig te kiezen, want er is een goede kans dat u niet in staat om het te passen op de bus of trein zal zijn als het is te groot of boxy. Kleinere advertenties moet alleen geplaatst nabij stoelen of via air conditioning ventilatieopeningen om de passagiers niet af.

Andere reclame-ruimtes voor u om gebruik omvatten billboard ruimte, die is ook relatief eenvoudig te plaatsen. Er zijn vele soorten van billboards en elk zal verschillende berichten te leveren.

, Alsmede de reclame op de bus of trein, dan kunt u ook doen wat reclame op de straten. Als u een website of andere reclame en kan veroorloven om te betalen om deze te plaatsen in de straat, kunt u een teken dat er iets als "Boris Road Of Boris Subway, welke buis is het ook", zegt plaatsen.

Deze prent reclame is erg populair, omdat het een beetje inzicht geeft in wat uw bedrijf of product is alles over. Het kan overal worden geplaatst, en de hoeveelheid geld die u betaalt om een ​​teken te plaatsen op de straat zal variëren. Echter, het is een van de makkelijkste en goedkoopste manieren om te adverteren via het openbaar vervoer.

.