Een Asset Allocation Plan is Één van de Belangrijke Elementen van een Mortgage Investment Trust

Een Asset allocatie Plan is slechts één van de vele elementen van een Mortgage Investment Trust, of een IVIT. Het doel is om een ​​deel van de netto-inkomsten te gebruiken om een ​​lange termijn, passief beleggen in verschillende financiële instrumenten. Bijvoorbeeld, als je naar de tweede hypotheek op uw huis te nemen, kun je het een passieve investering voor de rest van je leven te overwegen. Dit betekent dat u de fiscale voordelen van het bezitten van een huis zou hebben, terwijl het verkrijgen van op de lange termijn door het maken van geld door middel van diverse investeringen.

Proactief Beleggingsadvies

Het toewijzingsplan actief zal werken door het maken van periodieke berekeningen over hoe uw uitkeringen moeten worden gebruikt. Dit betekent dat u zal moeten worden betrokken bij het maken van deze beslissingen. Als u wilt goede financiële beslissingen te nemen op uw eigen, is het een goed idee om jezelf te betrekken bij het proces bij elke stap.

U kunt financiële instrumenten zoals obligaties, beleggingsfondsen, aandelen, en zelfs vastgoed te selecteren. Deze worden allemaal gebruikt om uw portefeuille te creëren. Als je geld te investeren voor uw kinderen, is het verstandig om uw beleggingen te diversifiëren.

Je moet al je bezittingen, inclusief uw woning te gebruiken, met het oog op het maken van goede beleggingen. Het is moeilijk om te leven voorbij uw middelen. Echter, wanneer u uw geld nodig om voedsel, gas, of kinderopvang te kopen, met een deel van uw vermogen zijn veel beter dan alleen het nemen van al uw activa.