Tijdregistratie Systemen Voor Bedrijven

Iedereen is zich bewust van de term "access control." Maar wat is de definitie van het en wat zijn de voordelen? Dit artikel bespreekt de definitie van dit begrip, hoe het kan worden gebruikt om de beveiliging in een bedrijf te verbeteren en hoe Tijdregistratie systemen kunnen worden gebruikt om te voorzien in monitoring en registratie van de activiteit van de werknemers. Dan zal ik betrekking op een aantal van de gemeenschappelijke momenten waarop deze systemen zijn zeer behulpzaam.

Toegangscontrole

Toegangscontrole wordt algemeen aangeduid als een systeem dat een bedrijf in staat stelt om de toegang tot een bepaald gebied of ruimte te beperken. Er zijn twee wijzen van uitvoering van dit type systeem: via een interface die is bedraad of draadloos. De bedrade werkwijzen omvatten het installeren van een computer of een combinatie van computer en scanner die gebruikt kan worden door een netwerk van computers. De draadloze methode is duurder, maar niet zo tijdrovend als de bedrade methode.

Met de technologie van vandaag, de communicatie tussen computers is meestal via een modem. Echter, komt de naam "modem" niet betekent dat de access control systemen moeten via de ether worden verzonden. In plaats daarvan, staan ​​ze bekend als "digitale", omdat de gegevens die uitgewisseld zijn in digitale vorm. Daarnaast hebben de meeste computernetwerken zijn gegaan digitale, zodat u kunt nu eenvoudig verbinding maken met andere computers vanaf elke locatie, zelfs zonder het gebruik van een telefoonlijn.

Er is gezegd dat de belangrijkste voordeel van een systeem van toegangscontrole is om de evaluatie van de werknemers te vergemakkelijken. Hoewel veel werkgevers in dienst werknemers die hoog gekwalificeerd en wiens werk is niets aan te merken, maar ook in dienst anderen die zulke kwaliteiten missen. Werknemers met slechts gemiddelde vaardigheden in sommige gebieden zijn nodig om het bedrijf draaiende te houden.

In termen van de evaluatie, de beste manier om ervoor te zorgen dat iemand gedragingen in overeenstemming zijn met de regels bedrijf is om hun acties op te nemen. De medewerkers echter niet dezelfde luxe van het opschrijven van hun eigen activiteiten. Om ervoor te zorgen dat alle medewerkers volgen het beleid van het bedrijf, zijn ze verplicht om al hun activiteiten op te nemen, op regelmatige tijdstippen, op computers.

Die elektronische opslagmedia kunnen blijken te kosteneffectief bij gebruik als bewakingsapparatuur. Computers kunnen ook elektronisch worden gecontroleerd, evenals mensen, met behulp van computer software die op de plaats van het werk kan worden geïnstalleerd. Tijdregistratie apparatuur, zoals personal digital assistants (PDA's), kan ook worden geïnstalleerd, evenals netwerk-gebaseerde software, genaamd Net Nanny, die alle van de computer en werknemer activiteiten kunnen vastleggen wordt uitgevoerd op de computers in een netwerk.

Andere apparaten kunnen worden opgenomen in de opname, zoals een videoband of film. Draadloze apparaten die geluid bevatten zijn ook beschikbaar. Aangezien deze inrichtingen niet elektronisch kan worden opgeslagen, worden alle gegevens opgenomen op een analoge videoband of film.

Andere apparaten, zoals bewakingscamera's, zijn ook beschikbaar die de computer kan worden gecontroleerd. Deze camera's, samen met andere vormen van technologische hulpmiddelen surveillance, kan helpen om medewerkers die niet zouden moeten zijn op de eigendom van het bedrijf te controleren.

Tijdregistratie systemen zijn ook bruikbaar voor het volgen van vergaderingen of conferenties die kunnen worden gehouden op een bedrijfslocatie. Tijdens deze conferenties worden de sprekers en deelnemers verwacht dat zij een bepaald protocol, waaronder het voldoen aan de specifieke tijdslimiet voor de sessie te volgen.

Sinds jaar en opnameapparatuur vaak worden gebruikt tijdens deze vergaderingen, is het essentieel dat ze in plaats op de bedrijfslocatie. Anders is er een grote kans dat de deelnemers aan de conferentie zich niet bewust dat ze nodig zijn om het beleid van de onderneming te volgen zal zijn.

Bovendien kunnen deze apparaten helpen om de kantooromgeving te beschermen tegen diefstal, beschadiging. Als ondernemers weten dat hun werknemers niet mogen met hun gebieden te betreden, kunnen ze er zeker van zijn dat er niets zal worden gestolen uit hun kantoor en dat de meubels en andere items op de werkplek zal niet worden beschadigd. Dergelijke inrichtingen worden ook gebruikt om de activiteiten van de werknemers die aan het doen zijn werk bij een ander kantoor van de ene waar het bedrijf is gevestigd te controleren.

Het bereiken van volledige bescherming van de kantooromgeving, door het gebruik van toegangscontrole, stelt bedrijven in staat om medewerkers veilig te houden en veilig terwijl op het werk. Tijdregistratie systemen bieden een middel voor het bijhouden van dit werk.