Meer informatie over SharePoint

Microsoft SharePoint Intranet, ook wel bekend als "SPIN", is een website waarmee gebruikers in contact kunnen komen met hun collega's op verschillende websites die worden gehost door Microsoft Corporation. Het bedrijf heeft verschillende versies van dit systeem voor zijn klanten geïntroduceerd. Elke versie heeft verschillende kenmerken en biedt unieke kenmerken zoals:

Sharepoint Intranet

SharePoint Intranets wordt geleverd met een interface waarmee gebruikers met elkaar kunnen samenwerken, ook al komen ze uit verschillende locaties. Met de webbrowser kunnen gebruikers bladeren, zoeken, contacten toevoegen en bestanden uploaden.

In Microsoft SharePoint krijgen gebruikers de mogelijkheid om hun netwerk aan te passen, zodat ze overal ter wereld toegang hebben tot hun informatie. De applicatie heeft ingebouwde authenticatiefuncties waarmee ze toegang hebben tot de informatie zonder te worden beschermd met een wachtwoord. Deze functie helpt gebruikers bij het beveiligen van hun gegevens en andere belangrijke informatie.

Deze websites worden ook geleverd met een grote verscheidenheid aan add-ons die door gebruikers kunnen worden gebruikt. Deze add-ons bieden gebruikers de beste manier om taken uit te voeren en hun productiviteit te verhogen.

Om met Microsoft SharePoint aan de slag te gaan, moet je naar de website van Microsoft Corporation gaan. Zodra een gebruiker inlogt op de site, kan hij of zij een reeks online tutorials bekijken en vertrouwd raken met de verschillende functies van deze applicatie.