Verschillende stijlen van een DJ-huwelijksfeest

Een dj-feest is de perfecte manier om je bruiloft te beginnen, en je kunt een aantal verschillende stijlen kiezen voor dit soort bruiloft, afhankelijk van hoeveel dj je wilt inhuren. Hier is een overzicht van een aantal verschillende stijlen voor een Dj Wedding Party:

Dj Trouwfeest

De eerste stijl heet "The Backstage DJ" en gebruikt een cd of andere muziek die wordt afgespeeld terwijl een DJ op de achtergrond speelt. Dit is een goede keuze voor dj's die informeler zijn dan je zou willen op een formele, meer formele bruiloft. Dit is ook goed voor een huwelijksreceptie met veel jonge gasten.

De tweede stijl heet "A DJ's Dance Party." Het maakt gebruik van een videoscherm en een dj, maar het is nog steeds een dj-feest. Je kunt een DJ inhuren die een set gaat draaien, en de rest van de mensen komt als gasten, waar ze allemaal kunnen mengen en dansen op de muziek.

De derde stijl is "The Dancing DJ." Dit feest is leuk en anders. Het bevat dansers en muzikanten die op het podium optreden, en dan gaan ze door de ontvangsthal en kunnen ze ook dansen met gasten aan hun tafels. Er zijn meestal veel speciale gast-dj's die voor dit soort feesten aanwezig zullen zijn.

Voor deze dj-feesten moet je beslissen of je wilt dat je dj een live band gebruikt of alleen een cd-speler, zodat je het soort muziek kunt hebben dat je erop wilt hebben. De live band heeft vaak de voorkeur van serieuzere bruiden en bruidegoms, omdat ze het gevoel hebben dat de bruiloft plaatsvindt.

De andere stijlen van een dj-huwelijksfeest zijn ook beschikbaar, dus als je op zoek bent naar iets anders, kun je daar ook naar kijken.