Buiten de Slaapkamer: Het Belang van Milieucordinator Voor Interieur Ontwerpers en Hoe Het te Gebruiken

"Beyond slaapkamer: Het belang van Milieucordinator voor interieurontwerpers en hoe het te gebruiken" van Neil Weatherley zijn geschreven voor een lekenpubliek. Echter, het is een kwaliteit boek over hoe je Milieucordinator gebruiken als een architect en interieurontwerper.

Milieucordinator

Terwijl sommige boeken bevatten basisinformatie over interieur, zijn er niet te veel dat de diepte van detail deze doet bieden. Er is veel om dekking over hoe de beste omgeving te creëren. Ik heb nog nooit een boek dat een individu zoveel gedetailleerde kennis over milieu en hoe deze toe te passen geeft gezien.

Zo legt de auteur uit de elementen van Milieu in een omgeving en hoe ze te veranderen naar een beter milieu te creëren. Ik heb nooit iets dat deed dit zo goed gezien.

De eerste stap in elke omgeving is om het gebied rond het gebied te controleren. Zonder begrenzing, de omgeving neigt chaotisch. U moet het gebied te controleren om het consistent en overzichtelijk te maken.

Ten tweede zijn er een aantal fundamentele principes die bepalen hoe te werken met de omgeving. Alles in de omgeving heeft een regel, en één specifiek soort regel dat dicteert hoe het zich gedraagt. Dit is de aard van een kwaliteit van het milieu.