Waar een gebruikt laptopscherm te vervangen

Als je een Toshiba-laptop of een Apple MacBook Pro hebt, probeer je waarschijnlijk uit te vinden hoe je je scherm kunt vervangen. Met de nieuwste laptoptechnologie die momenteel op de markt is, is het geen wonder dat consumenten zichzelf deze vragen stellen. Er zijn echter enkele dingen die u moet weten voordat u uw scherm gaat vervangen.

Scherm Vervangen

De meest voorkomende tekenen van een kapot scherm zijn kleine krasjes op het scherm die nauwelijks merkbaar zijn. Soms kun je zelfs rondkomen met alleen een schoon en glad oppervlak. Dit is eigenlijk het beste wat u kunt doen, omdat u vuil of stof van het scherm kunt houden en u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw laptop kapot gaat. Naast dat je scherm schoon en glad is, wil je er ook voor zorgen dat je laptoptas goed gesloten is.

Er zijn twee belangrijke redenen waarom mensen hun scherm op hun laptop of notebook willen vervangen. Ze willen een gebarsten scherm vervangen waardoor typen moeilijk wordt, of ze moeten het hele scherm vervangen om het tegen krassen te beschermen. De meeste hoesjes worden tegenwoordig geleverd met schermbescherming. Als dat niet het geval is, moet u controleren of uw laptoptas groot genoeg is om het scherm te bedekken met de schermbeschermer erop. Ook als dat niet het geval is, wil je er toch zeker van zijn dat de screenprotector goed vast zit.

Als je het hele scherm wilt vervangen, zorg dan dat je screenprotector op zijn plaats zit. Het is erg belangrijk dat je het scherm niet afdekt met de screenprotector als je deze niet gebruikt, want dan kan het scherm krassen. Omdat de schermbeschermer het scherm bedekt wanneer deze niet in gebruik is, moet je ervoor zorgen dat de schermbeschermer het hele scherm bedekt en niet slechts een of twee gebieden.

Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen, is het vervangen van een laptopscherm meestal vrij eenvoudig.