En als we een beetje meer onderzoek deed, ontdekten we de term "gegroefd" betekende iets dat was gesneden in een hoek van 90 graden.

Rustieke houten lambrisering is meestal een diepe noten of hickory vlek. Hoe natuurlijker de vlek, hoe donkerder het graan zal zijn. In het verleden, "faux" het woord werd gebruikt om dit type afwerking, maar vandaag de dag, dat is de term die deze look beschrijft beschrijven.

Op het eerste, deze look was gewoon iets wat we probeerden omdat we dachten dat het zou goed in ons huis kijken, maar na het realiseren van hoe "faux" zag het er in de kamer, gingen we met een meer klassieke look. Wij dachten op een combinatie van de periode houten lambrisering, een beetje modern accent meubels en een beetje flair. Dit is goed uitgewerkt en de kamer is gegroeid op ons als we doorgaan met meubels toe te voegen.

Nog een tip voor een geweldige interieur is om te zoeken naar een second opinion. Er zijn veel professionals die u kunnen voorzien van ideeën, zelfs voordat u begint met het ontwerpproces. Zij kunnen advies over de basics bieden zoals het kleurenschema en inrichting, maar er zijn andere dingen die je moet weten om de ruimte van uw eigen te maken.

Bijvoorbeeld, weet je wat voor soort bed u wilt voor uw kind? Weet u waar om de accessoires te krijgen? Kent u de beste kleuren voor het interieur? Weet je wat kleuren goed zal werken tegen de muur verf?

En natuurlijk, als er een goede interieurarchitect niet betrokken is, het is heel makkelijk te raken in alle details en vergeten dat het hele plaatje is niet compleet totdat deze is voltooid. Dat is het punt waar een second opinion van pas komt. Het vragen om een ​​second opinion betekent dat je elk detail hebben onderzocht en u vertrouwd bent in uw keuze.

Zodra je dit alles gedaan hebt, is de volgende belangrijkste beslissing is het type verf dat u kiest. Je moet weten wat een goede kleurencombinatie eruit zal zien, en dit kan worden bereikt door het doen van onderzoek online en in boeken. Doe een beetje van het lezen over verf en proberen om een ​​goede prijs voor een fles van verf kopen.

Als je niet iets wat je niet zeker bent van begrijpt, geen paniek. U kunt altijd iemand om het u uitleggen.

.