Elke week publiceren ze een uitgebreide recensie van elke nieuwe game.

Een andere interessante functie in Info is "The Big Picture". Deze functie gaat dieper in op wat er op dat moment in de computerindustrie gaande is. Ze kijken naar de nieuwste trends op het gebied van softwareontwerp, de aankomende upgrades van bestaande software en de impact die dit zal hebben op de software-industrie als geheel.

Info kijkt ook naar de toekomst van computers. Hun driemaandelijkse "InDepth" -functie bevat interviews met vooraanstaande software-ingenieurs. Deze interviews richten zich op hun favoriete nieuwe programma's en de functies waarmee ze zich onderscheiden van de rest. Er wordt ook gekeken naar de functies die momenteel worden aangeboden door softwarebedrijven die volgend jaar in de winkels kunnen liggen. en hoe ze eruit zullen zien.

Computertijdschriften behandelen de vele verschillende aspecten van computers. Ze bieden niet alleen informatie over de nieuwste computersoftware, maar ze bespreken ook actuele trends, mogelijke nieuwe toepassingen en hardware-ontwikkelingen, en hoe ze bij kunnen blijven met de technologie. Info is een tijdschrift dat kan worden vertrouwd voor alles wat met computers te maken heeft.

.